Miercuri, 17 Ianuarie 2024 08:32

PROTECTIVE SHIELD TEAM Featured

Rate this item
(1 Vote)

Din anul 2018,  Școala Gimnazială “”Gheorghe Magheru” –Caracal, județul Olt este  Școală eTwinning prin proiectele la care a luat parte și prin activitățile desfășurate de ambasadorii săi eTwinning.

De curând sunt înscrisă în proiectul  “PROTECTIVE SHIELD TEAM” la care participă elevi din clasa pregătitoare A și preșcolari din diferite țări

Proiectul este scris de o echipă de profesori din Turcia și are 20 de   parteneri din:Grecia,România,Italia și Spania.

In cadrul acestui proiect se va înființa o echipă de copii voluntari cu sloganul „Școala noastră este în siguranță cu Echipa Scutului Protector”. Echipa Protective Shield își va îndeplini responsabilitățile de a crea un mediu sigur la școală și de a face elevii să se simtă în siguranță.

Elevii vor folosi învățarea prin descoperire și în același timp, vor experimenta prin activități diversificate și vor fi activi în fiecare moment. Credem că atât distracția, cât și motivația de a colabora vor fi cele mai importante modalități de a desfășura activitățile proiectului. Obiectivul  principal al proiectului nostru este ca elevii participanți să devină cât mai emapitici, să caute noul și să își dezvolte spiritul de echipă.

Proiectul a debutat prin informarea părinților, semnarea acordurilor parentale, completarea unor chestionare de către cadre didactice, părinți dar si de către elevi și confecționarea unui steag al clasei Etapele și produsele activităților din proiect  vor fi înregistrate și partajate pe Twinspace și paginile sale:

https://school-education.ec.europa.eu/ro/etwinning/projects/protective-shield-team?destination=/ro/etwinning/projects

                                                                              Prof. înv. primar,

                                                                           Nadia  Grozavescu      

 

 

 

                                

 

 

 

 

 

 

Read 820 times Last modified on Sâmbătă, 20 Ianuarie 2024 11:11